Kalbini çantasında taşıyan adam öldü

 2011 yılında Torbalı’dan tüm ulusal basının dikkatini çeken bir olay ortaya çıkmıştı. Daha önce kalp yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı Ege Üniversitesi hastanesinde Torbalılı Turan Günbay’a yapay kalp takılmıştı. Ancak Günbay kalbini oturduğu hastane bah

Kalbini çantasında taşıyan adam öldü

 2011 yılında Torbalı’dan tüm ulusal basının dikkatini çeken bir olay ortaya çıkmıştı. Daha önce kalp yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı Ege Üniversitesi hastanesinde Torbalılı Turan Günbay’a yapay kalp takılmıştı. Ancak Günbay kalbini oturduğu hastane bahçesinde unutup yerinde bulamamıştı. Bu olay ile bir anda ülke gündemine oturan Torbalılı Turan Günbay’a ikinci kez yapay kalp verilmişti. Organ nakli yapılasıya kadar da o kalple yaşayan Günbay geçtiğimiz günlerde müjdeli haberi aldı ve organ nakli için gün saymaya başladı. Turan Günbay önceki gece nakili beklerken Ege Üniversitesi hastanesinde beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdi.

NAKİL OLAMADAN HAYATINI KAYBETTİ

Yaşadığı yapay kalbi unutma olayı ile gündeme gelen ve çevrede ‘kalpsiz adam’ olarak bilinen Turan Günbay henüz 31 yaşındaydı. Kalp yetmezliği yüzünden uzun zamandır tedavi gören Günbay birkaç yıl önce fenalaşarak hastaneye kaldırıldığında kendisine yapay kalp takılmıştı. Turan Günbay tamda yapay kalpten kurtuldum diyecekken çok talihsiz bir olay yaşadı. Uzun süredir beklediği kalp naklinin gerçekleşeceği an beklerken yaşamını yitiren Turan Günbay ailesini de yasa boğdu. Günbay kalp nakli için yattığı Ege Üniversitesi Hastanesinde beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdi. Günbay kalbine kavuşamadan hayatını kaybetti. Talihsiz adamın hikayesi maalesef mutlu son ile bitmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem