Kalbinden bıçaklanan liseli öldü

Yüceyurt Mahallesi 6. Sokak'ta dün akşam saatlerinde çıkan kavgada kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan Halil Rıfat Paşa Lisesi 9. sınıf öğrencisi Kaan Berkan Çamcı (16), tedavi gördüğü Numune Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yapılan müdahalelere rağmen

Kalbinden bıçaklanan liseli öldü

Yüceyurt Mahallesi 6. Sokak'ta dün akşam saatlerinde çıkan kavgada kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan Halil Rıfat Paşa Lisesi 9. sınıf öğrencisi Kaan Berkan Çamcı (16), tedavi gördüğü Numune Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çamcı'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Morguna kaldırıldı. Çamcı'nın ölüm haberi okulunda da üzüntüyle karşılandı. Çamcı'nın arkadaşları ve öğretmenleri, olayın üzüntüsünü yaşadı. Çamcı'nın okula geçen yıl kayıt olduğu, sınıfta kaldığı için bu sene tekrar ettiği belirtildi.

Olayın ardından kaçtıktan sonra polise teslim olan zanlı A.K'nın (16) sorgusu sürüyor. Kentte mesleki eğitim veren bir liseden atıldığı ileri sürülen zanlı A.K'nın bir lokantada garson olarak çalıştığı da öğrenildi.

Geçen yıl da kavga ettikleri ve aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Çamcı ile A.K'nın, dün de bu nedenle tartıştıkları ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem