Kalbi hız trenine dayanamadı

Gaziantep'te bir eğlence merkezindeki hız trenine binen 18 yaşındaki gencin kalbi yaşadığı heyecana dayanamayarak durdu. Olay yerinde bulunan Suriye uyruklu bir doktorun müdahalesi de genci kurtarmaya yetmedi.Edinilen bilgiye göre, arkadaşıyla birlikte Ga

Kalbi hız trenine dayanamadı

Gaziantep'te bir eğlence merkezindeki hız trenine binen 18 yaşındaki gencin kalbi yaşadığı heyecana dayanamayarak durdu. Olay yerinde bulunan Suriye uyruklu bir doktorun müdahalesi de genci kurtarmaya yetmedi.

Edinilen bilgiye göre, arkadaşıyla birlikte Gaziantep'te bulunan özel bir eğlence parkında eğlenmeye giden 18 yaşındaki Oğuzhan Doğan'ın kalbi, heyecana dayanamadı.

KALBİ HIZ TRENİNE DAYANAMADI

Oğuzhan Doğan, arkadaşlarıyla birlikte özel bir eğlence parkında bulunan hız trenine bindi. Trenin hareket etmesiyle birlikte büyük bir korku ve heyecan yaşayan Doğan, fenalaşıp bayıldı. Treni durduran eğlence parkı görevlileri ambulansa haber verdi. Ambulans olay yerine ulaşmadan önce Doğan'a tesadüfen eğlence merkezinde bulunan Suriye uyruklu bir doktor müdahale etti. Doğan'ın kalp krizi geçirdiğini fark eden doktor, kalp masajı ile hayata yeniden döndürmeye çalıştı. Ambulansın da olay yerine ulaşmasıyla 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırılan Doğan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yakınları, ölüm haberiyle birlikte hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Gaziantep Adli Tıp Morguna kaldırılan ceset, yapılan otopsinin ardından Yeşilken Mezarlığında defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

BASKETBOLCU OLMAK İÇİN AMELİYAT OLDU

18 yaşındaki gencin liseyi yeni bitirdiği ve üniversiteye hazırlandığı öğrenilirken basketbolcu olabilmek için sakat olan dizlerinden 2 ayrı ameliyat geçirdiği belirtildi.

Morgun önünde oğlunun cenazesini almak için bekleyen acılı baba Cengiz Doğan ise "Oğlum basketbolcu olmak istiyordu. Ayakları rahatsızdı. Kaç kere ameliyat ettirdik. Bir gün iyi bir basketbolcu olacağım diyordu. Oğlum, ben sensiz ne yaparım" diye feryat etti.

Doğan'ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kalbi hız trenine dayanamadı

Kalbi hız trenine dayanamadı

Kalbi hız trenine dayanamadı

Kalbi hız trenine dayanamadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler