Kahreden kaza!

Çanakkale-İzmir karayolunda kontrolden çıkan bir araç takla atarak yol kenarına uçtu. Hurdaya dönen araçtaki 8 aylık hamile olduğu öğrenilen 24 yaşındaki Nurcan Onurlu ve bebeği kurtarılamadı. Kazada araçta bulunan 2 kişi de yaralandı.İzmir istikametinden

Kahreden kaza!

Çanakkale-İzmir karayolunda kontrolden çıkan bir araç takla atarak yol kenarına uçtu. Hurdaya dönen araçtaki 8 aylık hamile olduğu öğrenilen 24 yaşındaki Nurcan Onurlu ve bebeği kurtarılamadı. Kazada araçta bulunan 2 kişi de yaralandı.

İzmir istikametinden Çanakkale merkezine gelen Mehmet Onurlu, Çanakkale'ye 9 kilometre kala kullandığı 34 ZL 8171 plakalı otomobilin hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç takla atarak yol kenarına devrildi. Kazada, 24 yaşındaki Nurcan Onurlu yaşamını yitirdi. 112 ekibi, genç kadının hamile olduğunu anlayınca zamana karşı yarış başladı. Onurlu, ambulansla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Acil Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisine kaldırıldı. Burada, Nurcan Onurlu'nun karnındaki 8 aylık bebeği sezaryenle alındı. Ancak bebek de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaralanan Mehmet Onurlu (31) Çanakkale Devlet Hastanesinde, Ahmet Tok da ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

DAĞILAN EŞYALAR YÜREKLERİ BURKTU

Jandarma ekipleri kaza yerinde inceleme yaptı. Jandarmanın yaptığı çalışma esnasında, araçtan savrulan parçalar arasında "Beşikte Durduğu Gibi Durmuyor" isimli bebek bakım kitabı ile dünyaya gelecek bebek için alındığı sanılan bir çift pembe pati, görenlerin yüreğini burktu. Kaza yapan otomobil, yapılan incelemenin ardından çekiciyle kamyon garajına götürüldü.

Kahreden kaza!

Kahreden kaza!

Kahreden kaza!

Kahreden kaza!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler