Kahreden kaza! 2 şehit

Şırnak'ın Uludere İlçesi'ndeki üs bölgesinde konuşlu bulunan ve geri manevra yapan bir tankın altında kalarak ağır yaralanan 2 askerden biri, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.   Uludere İlçesi'ndeki bir üs bölgesinde konuşlu bulunan bir tank, saat 20.30

Kahreden kaza! 2 şehit
Şırnak'ın Uludere İlçesi'ndeki üs bölgesinde konuşlu bulunan ve geri manevra yapan bir tankın altında kalarak ağır yaralanan 2 askerden biri, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
 
Uludere İlçesi'ndeki bir üs bölgesinde konuşlu bulunan bir tank, saat 20.30 sıralarında geri manevra yaptığı sırada 2 askere çarparak altına aldı. Ağır yaralanan 2 asker, helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Ancak buradaki doktorların tüm müdahalesine rağmen bir asker kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı askerin tedavisi ise sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem