Kahramanmaraş'ta 1 asker şehit!

Maden mevkiinde jandarmaya ait trafik aracına teröristlerce açılan ateşte, ilk edinilen bilgiye göre bir asker şehit oldu,

Kahramanmaraş'ta 1 asker şehit!

Kahramanmaraş'ta teröristler jandarma trafik ekibine saldırı düzenledi. 1 astsubay şehit oldu. 3 asker yaralandı.

Ekinözü ilçesindeki Kandil Barajı, Maden mevkiinde jandarmaya ait trafik aracına teröristlerce açılan ateşte, ilk edinilen bilgiye göre bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.

Olay yerine güvenlik kuvvetleri sevk edildi.
Kaza ihbarı yapıp pusu kurdular

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde kaza ihbarı alan jandarma trafik timi, olay yerine giderken çapraz ateşe tutuldu. Saldırıda 1 uzman çavuş şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı’ na yapılan trafik kazası ihbarı üzerine jandarma trafik timi yola çıktı. Jandarma trafik timi, Kandil Dağı mevkii ne geldiğinde bir otomobilde pusu kuran PKK’lı teröristler, uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Saldırıda uzman çavuş Abdülmecit Yıldırım şehit düştü. Uzman Çavuş Tamer Yasam ile Astsubay Üstçavuş Kasım Yağbasan yaralandı. Yeşil renkli Renault Megane marka otomobildeki teröristler, saldırıdan sonra kaçtı.

Yaralı 2 asker Elbistan Devlet Hastanesi’ ne kaldırıldı. Yaralı askerlerin durumlarının ağır olduğu belirtildi. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem