Kahramanmaraş'da deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem olduğunu bildirdi.

Kahramanmaraş'da deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye saat 12.26'da, yerin 9 kilometre derinliğinde, merkez üssü Andırın ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin ardından vatandaşların dışarı çıktığını kaydeden Andırın Kaymakamı Alper Çiftçi, ''Allah'a şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Birkaç evde çatlak olduğu bilgisi geldi. Onun dışında sorunumuz olmadı'' dedi.

Deprem Osmaniye ve ilçeleri ile Adana'nın bazı ilçelerinde de hissedildi.

Andırın ilçesinde saat 12.26'da meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de fark edildi.

Osmaniye merkez ve ilçelerinde de hissedilen depremde, yetkililer ilk belirlemelere göre herhangi can veya mal kaybı olmadığını bildirdi. Depremin olduğu sırada Osmaniye'deki Zafer Camisi'nde röportaj yapan Anadolu Ajansı ekibi de sarsıntı anını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler