Kadir Topbaş'tan hodri meydan!..

Seçim çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, bu sefer Esenyurtlular ile kahvaltıda bir araya geldi. Esenyurt Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kahvaltı programına, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Bel

Kadir Topbaş'tan hodri meydan!..

Seçim çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, bu sefer Esenyurtlular ile kahvaltıda bir araya geldi. Esenyurt Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kahvaltı programına, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Belediye başkan yardımcıları, Başkan danışmanları, Meclis üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer ve yönetimi, ayrıca çok sayıda Esenyurtlu kanaat önderleri katıldı. Esenyurtlulara hitap eden Başka Topbaş, Türkiye'nin dünya ülkeleri arasındaki farkı ve konumundan bahsetti. İşi gereği gezdiği Ülkelerde Türkiye'den hep gıpta ile baktıklarını söyledi.

Topbaş, “İstanbul'a hizmet istiyorlarmış. Onlar hizmetin önüne geçmek isteyenlerdir. Hizmet yapmak isteyenler bizim dönemimize kadar hiçbir şey yapmamıştır. Başbakanımız ile birlikte İstanbul'u çok daha güzel yerlere taşıyacağız” şeklinde konuştu. Topbaş, muhalefet için de “Onların 'eski günlerine döndüreceğiz' dedikleri bu şehirde biz, hizmet için kazdığımız 235 metre yerin dibindeki taşlardan tesbih yapıp sallıyoruz” ifadesini kullandı. Kahvaltı ve konuşmalar sonrasında Esenyurt AK Parti İlçe binasının altında bulunan Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış kurdelesini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve AK Parti İlçe yönetimi birlikte kesti.

Esenyurt AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılış töreni sırasında da kısa bir konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, “İstanbul için çok ciddi işler yaptık. Bu sebeple ben inanıyorum ki vatandaşımız sandık başına giderken bir kişiye bakacak, bir de yaptığı icraatlarına bakacaktır. Biz bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir şeyi söylemedik. Sözümüzü yere düşürmedik. Vatandaşımız emin olsun ki bundan sonrada vereceğimiz sözlerin her zaman arkasında duracağız. 30 Mart seçimleri Esenyurtumuza, İstanbullumuza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem