Kadir İnanır'dan kansere çalım

Bir ay önce bel fıtığı yüzünden yürümekte bile güçlük çeken Kadir İnanır, doktoruna başvurdu. Hemen hastaneye yatırıldı.Ameliyat öncesi kan ve idrar tahlillerinin yanı sıra sanatçının öksürdüğünü gören doktoru akciğer röntgeni de çektirdi. Röntgen filmini

Kadir İnanır'dan kansere çalım

Bir ay önce bel fıtığı yüzünden yürümekte bile güçlük çeken Kadir İnanır, doktoruna başvurdu. Hemen hastaneye yatırıldı.

Ameliyat öncesi kan ve idrar tahlillerinin yanı sıra sanatçının öksürdüğünü gören doktoru akciğer röntgeni de çektirdi. Röntgen filmini gören doktorlar şaşkına döndü. Sol alt lobda 2 santimlik kitle vardı.

ÖNCE BEL FITIĞI
İnanır' a önce fıtık ameliyatı yapıldı. 5 gün sonra da detaylı tomografisi çekildi. Akciğerdeki tümörün varlığı kesinleşti. Kitlenin alınmasına karar verildi. Özel bir hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'ı alanında en başarılı doktorlar ameliyat etti.

3 saatin sonunda sol akciğerindeki tümörlü lob tamamen alındı. Kanser hücrelerinin diğer bölgelere sıçrama tehlikesi önlendi. Otoriteler, tümörün çok erken evrede ortaya çıkmasının büyük bir şans olduğunu, mucizevi bir tesadüf sonucu sanatçının ölümden döndüğünü bildirdi.

KEMOTERAPİ GÖRMEYECEK
İnanır'ın akciğerinden alınan tümörün incelemesi de süratle yapıldı. Biyopsi sonucunun temiz çıktığı açıklandı. Ünlü aktörden alınan tümörün 'iyi huylu' olduğu, kanser şüphesinin tamamen ortadan kalktığı belirtildi.

Ameliyatı gerçekleştiren Cerahpaşa Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamil Kaynak, Kadir İnanır'ın kemoterapi görmeyeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler