Kadir İnanır kanser mi?

Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır, ünlü oyuncunun akciğer kanseri olduğu hakkındaki haberlerin abartıldığını söyledi.Ünlü oyuncunun bel fıtığı ameliyatı geçirdiğini söyleyen Levent İnanır, "Gazetelerde yazıldığı gibi bir durum yok. Dayım şu an bel fıtı

Kadir İnanır kanser mi?

Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır, ünlü oyuncunun akciğer kanseri olduğu hakkındaki haberlerin abartıldığını söyledi.

Ünlü oyuncunun bel fıtığı ameliyatı geçirdiğini söyleyen Levent İnanır, "Gazetelerde yazıldığı gibi bir durum yok. Dayım şu an bel fıtığı ameliyatında. Şu an bizim için onun narkozdan çıkması her şeyden daha önemli.

Halledilemeyecek bir durum değil. Dayımın akciğerinde bir ödem oluşmuş fakat buna kanser diyemeyiz. Daha çok üşütmeden kaynaklı bir durum. Bel fıtığı iyileşince onun da tedavisi yapılacak. Sevenleri ve medya bu olayı biraz abarttı" dedi.

Levent İnanır "Bize kanser lafı çok ağır geliyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler