Kadir İnanır ateş püskürdü!

Kadir İnanır benim gündemim bambaşka "bana soruyorlar Tatar Ramazan'ın dizisi başlıyor ne düşünüyorsunuz diye, hiç vakit ayıracak vaktim yok öyle şeylere dağ, bayır gezmekle meşgulüm ben. Ne yaparlarsa yapsınlar" şeklinde konuştu. MHP lideri Devlet Bahçel

Kadir İnanır ateş püskürdü!

Kadir İnanır benim gündemim bambaşka "bana soruyorlar Tatar Ramazan'ın dizisi başlıyor ne düşünüyorsunuz diye, hiç vakit ayıracak vaktim yok öyle şeylere dağ, bayır gezmekle meşgulüm ben. Ne yaparlarsa yapsınlar" şeklinde konuştu. 

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisi için Tatar Ramazan, Sanal Kahraman, Kadir İnanır herkesi Abdurrahman Çavuş mu zannettin? sözüne ise "biz barış dili ile konuşuyoruz, zamanı gelince herkesle konuşurum bizim dilimiz farklı, zamanı gelince cevabını alacaklar" dedi. Akil adamların para aldığı hakkında çıkan söylentilere ise kızdığını belirten Kadir İnanır "Bu iş para için yapılmaz, böyle bir şey mümkün mü? kimseyi dava etmedim ancak gün gelir bunu diyenler mahkemede hesap verir " demesi de şaşırtıcı bir çıkış oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem