Kadir İnaır'dan Ayvalık'a Övgü

Bayram tatili için Ayvalık'a gelerek CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve ünlü yönetmen Zafer Par ile bir akşam yemeğinde buluşan ünlü oyuncu Kadir İnanır, ilçeyi turizm ve tatil açısından çok iddialı ve yeterli gördüğünü belirtti. Sanatçılara,

Kadir İnaır'dan Ayvalık'a Övgü
Bayram tatili için Ayvalık'a gelerek CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve ünlü yönetmen Zafer Par ile bir akşam yemeğinde buluşan ünlü oyuncu Kadir İnanır, ilçeyi turizm ve tatil açısından çok iddialı ve yeterli gördüğünü belirtti. Sanatçılara, tatillerini Ayvalık'ta geçirmelerini önerdi. Ünlü isimlerin Ayvalık'ta tatil yapmalarının kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Biz Ayvalık Belediyesi olarak kentimizin sosyal, kültürel ve sanatsal alanda ön plana çıkması için çeşitli projeler geliştiriyoruz. Sanatçılarımızın tatillerini ve yaşamlarını geçirmek üzere Ayvalık'ı tercih etmeleri bizim mutluluğumuzu ve bu kente hizmet etme sevdamızı iki katına çıkarıyor. Ünlü sanatçımız Kadir İnanır'a bayramını Ayvalık'ta geçirmeyi tercih ettiği için teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem