'Kadınların eşitliği bugün sağlandı'

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, kara bir dönemin kapandığını belirterek, “TBMM’de sağlanan kıyafet hürriyeti ile bugün, yıllardır kadınlara uygulanan ayrımcılığa/haksızlığa son verildi, kadınların eşitliği sağlandı” dedi.Başbakan Yardımcısı Bozdağ, AK P

'Kadınların eşitliği bugün sağlandı'

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, kara bir dönemin kapandığını belirterek, “TBMM’de sağlanan kıyafet hürriyeti ile bugün, yıllardır kadınlara uygulanan ayrımcılığa/haksızlığa son verildi, kadınların eşitliği sağlandı” dedi.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, AK Partili milletvekillerinin türban ile Meclis Genel Kurulu’na girmesini Twitter hesabından değerlendirdi.

“Bugün TBMM’de; hukuk adına, insan hakları ve demokrasi adına yaşanan bir ayıba, bir utanca son verildi” ifadelerini takipçileriyle paylaşan Bozdağ, ayrıca şunları kaydetti:

“Kara bir dönem/kara bir sayfa kapandı. TBMM’de yaşanan kıyafet serbestisi, Türkiye’nin demokratikleşmesinin ve değişmesinin somut bir göstergesidir. TBMM’de sağlanan kıyafet hürriyeti ile bugün, yıllardır kadınlara uygulanan ayrımcılığa/haksızlığa son verildi, kadınların eşitliği sağlandı. TBMM Genel Kurulu’nda CHP, başörtüsü hürriyetine açıkça evet diyemiyor, eveleyip geveliyor, laf ebeliği yapıyor. CHP, başörtüsüne açık evet demiyor, diyemiyor. TBMM’de bugün başlayan kıyafet hürriyetini hala AK Parti elinden alınan bir koz olarak görüyor. TBMM'deki yeni dönem hayırlı olsun.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler