Kadın sanıp durdurdular!

DEFİLELERİN ARANILAN İSMİModa dünyasının en çok konuşulan erkek modellerinden biri olan ve 'Androjen Model' olarak tanınan Andrej Pejic, Forum Fashion Week kapsamında Marmara Forum'da düzenlenen Avrupalı Genç Tasarımcılar defilesine çıkmak için İstanbul'a

Kadın sanıp durdurdular!

DEFİLELERİN ARANILAN İSMİ

Moda dünyasının en çok konuşulan erkek modellerinden biri olan ve 'Androjen Model' olarak tanınan Andrej Pejic, Forum Fashion Week kapsamında Marmara Forum'da düzenlenen Avrupalı Genç Tasarımcılar defilesine çıkmak için İstanbul'a geldi. Ancak Marc Jacobs ve Jean Paul Gaultier gibi dev modacıların defilelerinde podyuma çıkan 21 yaşındaki Prejic'in ülkemize girişi hiç de kolay olmadı.

UZUN SÜRE DİL DÖKTÜLER

Atatürk Havaalanı'nda pasaport kontrolündeki görevliler Andrej Pejic'in yüzüne bakıp "Pasaportunda erkek yazıyor ama bu kadın. Burada bir bit yeniği var" diyerek kenara aldılar. Prejic'i karşılamaya gelenler, genç modelin 'Androjen' olduğunu ve tüm dünyada böyle tanındığını görevlilere anlatmak için uzun süre dil döktü. Sonunda olay çözüldü ve Anderj Pejic Türkiye'ye giriş yapabildi.

"BUNUN ADI ERKEK KENDİSİ KADIN!"

Dünyaca ünlü androjen model Andrej Pejic'in Türkiye'ye İstanbul'a geleceğini yazmıştım. Marmara Forum'da dünkü Avrupalı Genç Tasarımcılar defilesinde podyuma çıkmak için geldi. "Başına gelecekler" için de ne kadar endişeli olduğumu da belirtmiştim. Nitekim önceki akşam Türkiye'ye gelen model ülkemize giriş yaparken "Pasaportta erkek ismi var ama bu kadın. Nedir bu iş, sokmayız!" demişler. Kimse derdini anlatamamış birbirine.

"Bu kadın ama aslında erkek" cümlesi görevlilere bir şey ifade etmemiş. Neyse yetkililer araya girmiş de Andrej ülkemize giriş yapabilmiş. Daha önce yaşamadığı bir sıkıntıyı yaşamış ama neyse ki tatlıya bağlanmış. Girer girmez de "Altın alacağım" diye tutturmuş. Hemen götürmüşler altınını almış. Erkek kardeşine altın bir bileklik almış. Sonra da tabii ki hemen "Kebap istiyorum" demiş.

Bunu Twitter'dan da yazmıştı gerçi: "Hayatımda yediğim en iyi kebabı İstanbul'da bir adada (SUada'yı kastediyor) yedim" diyen Andrej "Türkleri çok sevdim, çok sıcakkanlılar" diye eklemeyi de ihmal etmemiş. Hoşgeldin Andrej, gelişin zor oldu umarım burada bizim Türkler sana ufak tefek sorunları da unutturmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler