Kadın girişimciler Trabzon'dan memnun ayrıldı!

Hafta sonu Trabzon TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy'un organizasyonunda Trabzon'da buluşan Karadeniz Bölgesi illerinin kadın girişimci kurulu başkanları Trabzon'dan memnun ayrıldılar.   İlk gün Trabzon TSO salonundaki toplantılarda çalış

Kadın girişimciler Trabzon'dan memnun ayrıldı!
Hafta sonu Trabzon TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy'un organizasyonunda Trabzon'da buluşan Karadeniz Bölgesi illerinin kadın girişimci kurulu başkanları Trabzon'dan memnun ayrıldılar.
 
İlk gün Trabzon TSO salonundaki toplantılarda çalışmaları ve bunlarda yaşanılan sorunları görüşüp, panel de bir araya gelen kadın girişimcileri Hülya Ulusoy, akşam Aksular Otel'de ağırladı. Trabzon'un Türk Sanat Müziği'ndeki en büyük değeri olan Salim Önder'i dinleyen başkanlar gün içinde ilin tarihi ve turistik mekanlarını gezip, alış-verişte bulundular.
 
kadin-girisimciler-2-(1).jpg
 
Karadeniz illerinden gelen başkanlar, Trabzon Başkanı Hülya Ulusoy ve ekibine teşekkür ettiler.
 
TOBB tarafından kurulan Kadın Girişimciler Kurullarının, ülkemizde son yıllarda bayanlar tarafından kurulan şirketlerin sayısını bir hayli arttırdığını gösteriyor.
 
kadin-girisimciler-2-(2)-(1).jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler