Kadın eczacı ölü bulundu

Eşiden bir süredir ayrı olan iki çocuk annesi Cavide Aytaman'ın bu sabah sahibi olduğu Ortakent-Yahşi Beldesi'ndeki eczaneye gelmemesinden şüphelenen iki çalışanı, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ile birlikte eve giden iki çalışan, çilingir yardımıyl

Kadın eczacı ölü bulundu

Eşiden bir süredir ayrı olan iki çocuk annesi Cavide Aytaman'ın bu sabah sahibi olduğu Ortakent-Yahşi Beldesi'ndeki eczaneye gelmemesinden şüphelenen iki çalışanı, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ile birlikte eve giden iki çalışan, çilingir yardımıyla kapıyı açtırıp, içeri girdiklerinde yalnız yaşayan patronları Cavide Aytaman'ı yatağında hareketsiz halde buldu. Çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, 15 yıldır eczane işleten Aytaman'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Üzerinde herhangi bir kesici ve delici alet yarası ve darp izi bulunmayan Aytaman'ın ölümü çalışanları, yakınları ve üyesi olduğu Türk Eczacılar Birliği'ndeki meslektaşlarını yasa boğdu. Kalp krizinden öldüğü sanılan Aytaman'ın cesedi, kesin ölüm nedenin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Türk Eczacılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Burak Söğütlü de eve gelerek, Aytaman'ın ölümüyle ilgili ilgi aldı. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler