Kadın doktoru kalbinden bıçaklayıp aşağı atladı

Samsun'da bir kişi, hastanede kadın doktoru kalbinden bıçaklayıp 5. katın penceresinden aşağı atladı.Olay, İlkadım ilçesindeki özel bir hastanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 38 yaşındaki Yusuf D., hastanede çalışan eski eşi Aynur A.'nın yanına g

Kadın doktoru kalbinden bıçaklayıp aşağı atladı

Samsun'da bir kişi, hastanede kadın doktoru kalbinden bıçaklayıp 5. katın penceresinden aşağı atladı.

Olay, İlkadım ilçesindeki özel bir hastanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 38 yaşındaki Yusuf D., hastanede çalışan eski eşi Aynur A.'nın yanına gitti. Hastanenin 5. katında doktorun sekreteri olan eski eşi ile tartışarak bıçaklamak isteyen Yusuf D., araya giren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir'i kalbinden bıçakla ağır yaraladı. Şahıs, daha sonra kendisini hastanenin 5. katındaki pencereden aşağı attı. Ağır yaralanan doktor ile Yusuf D., aynı hastanede tedavi altına alındı. Yaralıların her ikisinin de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kadın doktoru kalbinden bıçaklayıp aşağı atladı

Kadın doktoru kalbinden bıçaklayıp aşağı atladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler