Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Alınan bilgiye göre olay, Ataköy 9. Kısım A 11-B Blok Daire 79'da meydana geldi. İddiaya göre evinde yalnız yaşayan Songül Kılınç (40), kendisi ile aynı yaşlardaki bir adamla eve geldi. Bir süre sonra annesi Songül Kılınç'ı telefonla arayan kadın, ulaşama

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Alınan bilgiye göre olay, Ataköy 9. Kısım A 11-B Blok Daire 79'da meydana geldi. İddiaya göre evinde yalnız yaşayan Songül Kılınç (40), kendisi ile aynı yaşlardaki bir adamla eve geldi. Bir süre sonra annesi Songül Kılınç'ı telefonla arayan kadın, ulaşamayınca binanın kapıcısı İsmail Demirtaş'tan yardım istedi. Bunun üzerine Kılınç'ın annesi kızının evine geldi. Kapıcı ile birlikte içeri girdiklerinde Songül Kılınç'ın kanlar içindeki cesedi ile karşılaştı. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri evde
inceleme başlattı. Yapılan ilk tespitlerde kadının aldığı bıçak darbesiyle aşırı kan kaybettiği ve bu yüzden olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Ceset, daha sonra otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken olayın ardından bir kişinin konuyla ilgili polise teslim olduğu ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem