Kaçırıldığını beyan eden asker teslim oldu

Genelkurmay'dan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, '10 Kasım 2013 saat 23.30 sıralarında halen ikinci İstanbul Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda askerlik hizmetini yapmakta olan Er E.G. teröristler tarafından kaçırıldığını ve müteakiben kendi imkanı ile

Kaçırıldığını beyan eden asker teslim oldu

Genelkurmay'dan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, '10 Kasım 2013 saat 23.30 sıralarında halen ikinci İstanbul Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda askerlik hizmetini yapmakta olan Er E.G. teröristler tarafından kaçırıldığını ve müteakiben kendi imkanı ile ellerinden kurtulduğunu beyan ederek Hakkâri Çukurca Çığlı 6. Hudut Tabur Komutanlığı'Na teslim olmuştur. Söz konusu personel, Çığlı Jandarma Karakol Komutanlığı'na teslim edilmiştir.' bilgisi verildi.

Kış tertiplenmesi yapan teröristlere ait giysi bulundu

Öte yandan Siirt İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından, bölücü terör örgütü mensuplarının kış tertiplenmesi hazırlıklarını önleme kapsamında, Siirt ili 14 kilometre kuzeybatısında yer alan Ariyen Deresi bölgesinde, 08 Kasım 2013 tarihinde başlatılan küçük çaplı operasyonda saat 06.00 sıralarında, üç ayrı noktada giysi ve malzemeler ele geçirildi.

Ele geçirilen; 25 adet muhtelif giyecek malzemesi (ayakkabı, ceket, panço, puşi, çorap, muhtelif iç çamaşırı vb.), 3 adet uyku tulumu, bir adet el dürbünü, 4 adet 'Duracell' marka büyük pil, 9 kilo poşet içerisinde tütünün bir bölümü Siirt Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile imha edilmiş, bir bölümü ise adli soruşturma için muhafaza altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem