Kaçırılan pilotlardan haber var

Lübnan'da yayınlanan görüntülerin dün çekildiği belirtildi. Yayınlanan 32 saniyelik videoda İngilizce konuşan Türk pilotlar, ailelerini çok özlediklerini belirtirken; sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade etti.Pilotlardan Akpınar, "Bayrama sadece bir gün

Kaçırılan pilotlardan haber var

Lübnan'da yayınlanan görüntülerin dün çekildiği belirtildi. Yayınlanan 32 saniyelik videoda İngilizce konuşan Türk pilotlar, ailelerini çok özlediklerini belirtirken; sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade etti.

Pilotlardan Akpınar, "Bayrama sadece bir gün kaldı. Evde olmak istiyorum ve iyiyim" derken; Ağca, "Sağlığım yerinde ve güvendeyim. Ailemi, çocuklarımı ve ülkemi özledim" ifadesini kullandı. Ağca daha sonra ise Kuran’dan bir ayet okudu.
Akpınar ve Ağca Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 9 Ağustos’ta silahlı kişilerce kaçırılmıştı. Pilotlar en son 29 Ağustos'ta yine LBC televizyonunda görülmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler