Kaçırılan kızını TV'de gördü

İstanbul’da Gökhan Y. adlı baba, azılı hırsız olduğunu öğrendikten sonra boşadığı eşinin ailesi tarafından 2 ay önce kaçırılan 3 yaşındaki kızına, polisin düzenlediği yankesicilik operasyonu sayesinde kavuştu. Velayeti kendisinde olan kızı ile eski eşini

Kaçırılan kızını TV'de gördü

İstanbul’da Gökhan Y. adlı baba, azılı hırsız olduğunu öğrendikten sonra boşadığı eşinin ailesi tarafından 2 ay önce kaçırılan 3 yaşındaki kızına, polisin düzenlediği yankesicilik operasyonu sayesinde kavuştu.

 

Velayeti kendisinde olan kızı ile eski eşini tüm aramalara rağmen bulamayan Gökhan Y., operasyonda gözaltına alınan Funda Y.’yi kucağında çocuğu ile gazete ve televizyonlarda görünce hemen polise geldi. Avukatı ile emniyete gelen Gökhan Y., işlemlerin ardından kaçırılan 3 yaşındaki kızını teslim aldı. Evlendiğinde eski eşinin azılı hırsız olduğunu bilmediğini belirten üniversite mezunu Gökhan Y., “Bebeğimiz oldukdan sonra eşimin ve ailesinin azılı hırsız olduğunu öğrendim. Hemen boşanma davası açtım. Çocuğumu da hırsız olarak yetiştirecekler. Kızımı kurtarmak istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem