Kaçaklara traktörlü takip

 Bucak'ta polisin "dur" ihtarına uymayarak otomobille kaçan 4 kişiden 3'ü, aracın lastiklerinin ateş edilerek patlatılması sonucu yakalanabildi.M.A, oğulları S.A. ve T.A. ile soyadı öğrenilemeyen B, Bucak ilçesinde T.A'nın boşandığı eşinin akrabalarından

Kaçaklara traktörlü takip

 Bucak'ta polisin "dur" ihtarına uymayarak otomobille kaçan 4 kişiden 3'ü, aracın lastiklerinin ateş edilerek patlatılması sonucu yakalanabildi.

M.A, oğulları S.A. ve T.A. ile soyadı öğrenilemeyen B, Bucak ilçesinde T.A'nın boşandığı eşinin akrabalarından R.Ö, M.Ö. ve S.Ö. ile karşılaştı. İki grup arasında başlayan tartışma, büyüyerek kavgaya dönüştü.

Bu sırada gruptakilerden bir kişinin tabanca ile havaya eteş etmesinin ardından M.A, S.A, T.A. ve B, 07 ESH 39 plakalı otomobille olay yerinden ayrıldı.

İhbar üzerine ilçe çıkışında önlem alan polis ekipleri, otomobildekilere "dur" ihtarında bulundu. İhtara uymayarak kaçmaya başlayan otomobildekileri takip eden polis, Ağlasun ilçesi Dereköy mevkisinde arkadan ateş ederek aracın lastiği patlattı ve durmasını sağladı.
Bu sırada B, otomobilden inerek dağlık bölgeye doğru kaçtı. Otomobilde bulunan M.A, S.A. ve T.A. ise gözaltına alındı. T.A, B'nin kaçtığı yöne doğru teslim olması yönünde çağrıda bulundu.

B'nin yakalanması için güvenlik ekipleri bölgeye sevk edildi. Bu arada 156 Jandarma İhbar Hattı'nı arayan B, bacağından yaralandığı ve kan kaybettiğini söyleyerek, bulunduğu yerden alınması istedi.

Arazi şartları nedeniyle köydeki bir traktöre traktöre binen polis, jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri, dağlık bölgeye hareket etti. Uzun süre arayan ekipler, B'ye ulaşamadı.
B'yi arama çalışmaları sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler