Kabine üyeleri Uludere'ye gidiyor!

Irak sınırında F-16 uçaklarının bombalaması sonucunda hayatını kaybeden 35 sivil dün toprağa verildi. Uludere'deki olayları incelemek için hükümettin 3 bakanı bölgeye hareket etti. Beşir Atalay, Mehdi Eker ve İsmet Yılmaz olay yerinde inceleme yapmak üzer

Kabine üyeleri Uludere'ye gidiyor!

Irak sınırında F-16 uçaklarının bombalaması sonucunda hayatını kaybeden 35 sivil dün toprağa verildi. Uludere'deki olayları incelemek için hükümettin 3 bakanı bölgeye hareket etti. Beşir Atalay, Mehdi Eker ve İsmet Yılmaz olay yerinde inceleme yapmak üzere Uludere'ye gidiyor.

BDP MİLLET VEKİLİ HASİP KAPLAN'DAN UYARI

BDP Şırnak Milletvekili ve Grup Başkanvekili Hasip Kaplan, 35 kişinin öldüğü Irak sınırına bugün taziyeye gidecek olan İçişleri Bakanı Beşir Atalay'a mesaj gönderdi. Kaplan, "Bugün gelmeyin" dedi.

BDP Şırnak Milletvekili ve Grup Başkanvekili Hasip Kaplan, bugün taziyeye gidecek olan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay' a çağrıda bulunarak, "Bakanların valiler ve kendilerine yakın korucularla konvoy halinde buraya geleceklerini duyduk.

Taziye sahipleri onları şuan istemiyor. Onların sağduyulu olup olayı çözdükten sonra buraya gelmelerini istiyoruz. Biz buradaki gençleri zapdedemeyiz. Herkesin üzerinde silah olur. Büyük bir provakasyonla karşı karşıya kalabiliriz. Onun için bugün gelmesinler " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem