Kabe’deki vincin düşme anları kameralara yansıdı

Kabe'de vinç devrilmesi sonucunda çok sayıda hacı adayı hayatını kaybederken, vincin düşme anları saniye saniye kaydedildi.Kabe'de saat 17.00 sıralarında başlayan sağanak yağış ve fırtına ile birlikte Kabe'nin etrafında bulunan vinçlerden birisi devrildi.

Kabe’deki vincin düşme anları kameralara yansıdı

Kabe'de vinç devrilmesi sonucunda çok sayıda hacı adayı hayatını kaybederken, vincin düşme anları saniye saniye kaydedildi.

Kabe'de saat 17.00 sıralarında başlayan sağanak yağış ve fırtına ile birlikte Kabe'nin etrafında bulunan vinçlerden birisi devrildi. Devrilen vincin parçaları tavaf yapılan alanın beton tavanını çökerterek yüzlerce insanın üstüne düştü. Bu sırada tavafta bulunan onlarca hacı adayı yaralandı. Vincin düşme anları ise hacı adayı Servet Oğuzhan tarafından kaydedildi. Felaket yaşandığı sırada olay yerinde bulunan Elazığ'dan hacı adayı Servet Oğuzhan olay anlarını anlatarak "Akşam saatlerinde çok yağmur yağdı. Şimşekler çok hızlı bir şekilde çakıyordu. Bir anda bir ses duyduk olay yerine gittiğimizde çok sayıda yarılı ve baygın olan insanları gördük. Duvarın üstüne düşen vinç Kabe'yi tavaf yapanların üzerine düştü. Bizleri otellerimize götürdüler. Yaralı Türklerinde olduğu söyleniyor. Yağmur sağanak şekilde devam ediyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem