Kabedeki faciadan son anda kurtuldu

Kabe’de yıldırım düşmesi sonucu vinçin tavaf yerine düşmesiyle meydana gelen kazada 107 kişi hayatını kaybederken binlerce kişi yaraladı. Trabzonlu hacı adayı Erol Karaağaçlı'nın hayatını kaybettiği olaya şahit olan Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı Or

Kabedeki faciadan son anda kurtuldu

Kabe’de yıldırım düşmesi sonucu vinçin tavaf yerine düşmesiyle meydana gelen kazada 107 kişi hayatını kaybederken binlerce kişi yaraladı.

Trabzonlu hacı adayı Erol Karaağaçlı'nın hayatını kaybettiği olaya şahit olan Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun basın danışmanı Ahmet Yoloğlu’nun annesi Ayşe Yoloğlu, yaşadıklarını oğluna anlattı.

Ahmet Yoloğlu annesiyle konuşmalarını şu şekilde aktardı;

Kabedeki vinç kazasında vinçin Annemin hemen arkasına düşmesi Allahın bir takdiri. Dün gece Annemle görüştüm. Annem şunları aktardı. "Yoğun bir yağmur yağıyordu. Gök gürültüsü vardı. Sonra bir ses duyuldu. O anda Kur'an okuyordum. Ben şimşek düştüğünü düşünürken üzerime ve Kuranı Kerimim üzerine kan şıçradığını gördüm. Kafamı kaldırdığımda hemen arkamda onlarca kişinin yerlerde olduğunu gördüm. Manzara çok acıklıydı. Allahın taktiri"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem