Kabe'de ölen Trabzonlu'nun evinde yas var

Kabe’de yaşanan vinç kazasında 107 kişi hayatını kaybederken 238 kişi de yaralandı.   Facia sırasında alanda bulunan hacı adaylarından Trabzonlu Erol Karaağaçlı hayatını kaybederken eşi Feride Karaağaçlı ise yaralandı. Yaralanan Feride Karağaçlı'nın durum

Kabe'de ölen Trabzonlu'nun evinde yas var
Kabe’de yaşanan vinç kazasında 107 kişi hayatını kaybederken 238 kişi de yaralandı.
 
Facia sırasında alanda bulunan hacı adaylarından Trabzonlu Erol Karaağaçlı hayatını kaybederken eşi Feride Karaağaçlı ise yaralandı. Yaralanan Feride Karağaçlı'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
Ayrıca hayatını kaybeden hacı adayı Erol Karaağaçlı'nın Bahadır ve Kadir adında 2 erkek, Tuğba adında bir kız çocuğu olduğu belirtildi.
 
Karağaçlı çiftinin Trabzon'un Boztepe mahallesinde bulunan evinde ise yas var. Aile Kabe'de gelen haberle sarsılırken evde taziye ziyaretlerini kabul ederken ailenin büyük oğlu Bahadır Karaağçlı Haber61'e yaptığı açıklamada babasının hacca gitmek için 8 sene beklediğini ifade ederek "Babam 20 gün önce hacca gitmişti. 8 yıldır gitmeyi bekliyordu ve kutsal topraklarda bir vinç kazasında hayatını kaybetti. Biz kadere inanan insanlarız. Babamın kutsal topraklarda ölmesi bizi üzdü. Cenazesi oradan gelmiyor. Biz kardeşimle oraya gideceğiz. Yaralı annemle de kardeşim görüştü durumunun iyi olduğunu öğrendik" dedi.
 
 
ev-001.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler