Jennifer Taksim mağduru

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, dünya turnesi kapsamında 14-16 ve 17 Kasım tarihlerinde vereceği konserler için İstanbul’a geldiJennifer Lopez’i taşıyan özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yaptı. Lopez burada sponsor firma yetkil

Jennifer Taksim mağduru

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, dünya turnesi kapsamında 14-16 ve 17 Kasım tarihlerinde vereceği konserler için İstanbul’a geldi

Jennifer Lopez’i taşıyan özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yaptı.
 
Lopez burada sponsor firma yetkilileri tarafından karşılandı. Ailesi ile birlikte İstanbul’a gelen Lopez, daha sonra Atatürk Havalimanı’ndan ayrılarak konaklayacağı otele doğru hareket etti.
 
TAKSİM MAĞDURU
 
Garanti Bonus ana sponsorluğunda “Dance Again” turnesi kapsamında İstanbul’da üç gece sahne alacak olan Jennifer Lopez, dün İstanbul konseri öncesi Kiev’de sahne aldı.
 
Bugün Ataköy Atletizm Arena’da ilk konserini verecek olan Lopez’in geçen hafta tıpkı Dubai konserinde olduğu gibi Rixos Oteli’nde konaklayacağı açıklanmıştı. Odasına dijital saat ve enerji tasarrufu olmayan ampül istediği belirtilen Lopez’in konaklayacağı otel değiştirildi.
 
Lopez’in Taksim’deki yayalaştırma projesi kapsamında yaşanan trafik sorunu nedeniyle Rixos Oteli’nde değil, Kuruçeşme’deki Les Ottomans Otel’de konaklayacağı belirtildi. Les Ottomans Oteli’nin kral dairesi 14, 16 ve 17 Kasım’da Türk hayranlarına konser verecek olan Lopez için bir haftalığına kapatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem