Jandarma'dan polise esrar !

 Antalya’da ele geçirilen uyuşturucunun bir kısmını satmaya kalkan 6 jandarma görevlisi kendisini zehir taciri gibi gösteren polislere yakalandı. Antalya’da uyuşturucu satıcılarına yaptıkları operasyonun ardından ele geçirdikleri uyuşturucunun bir kısmını

Jandarma'dan polise esrar !

 

Antalya’da ele geçirilen uyuşturucunun bir kısmını satmaya kalkan 6 jandarma görevlisi kendisini zehir taciri gibi gösteren polislere yakalandı.

 

Antalya’da uyuşturucu satıcılarına yaptıkları operasyonun ardından ele geçirdikleri uyuşturucunun bir kısmını tutanak dışı bırakarak bunu zehir tacirlerine satmaya çalıştığı ileri sürülen 6 jandarma görevlisi, kendilerini alıcı gibi tanıtan polislere yakalandı. Gözaltına alınan biri uzman çavuş 6 jandarma, tutuklandı.

 

İddiaya göre, Antalya’ya bağlı Döşemealtı İlçesi’ndeki Yeniköy Jandarma Karakolu’nda görevli aralarında bir uzman çavuşun da bulunduğu 6 jandarma görevlisi, operasyon sonucu ele geçen uyuşturucunun bir kısmını tutanakla adli emanete teslim ederken bir kısmını kendilerine ayırdı.

Jandarma görevlileri, kalan uyuşturucuyu, zehir tacirleri aracılığıyla sattı. Jandarma görevlileri, son yaptıkları operasyondan ayırdıkları bir miktar esrar maddesini satmak için alıcılarla temas kurdu.

 

Satış sırasında gözaltı

Bu sırada uyuşturucu satıcılarına karşı operasyon yürüten Antalya Emniyeti Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, alıcı gibi görüştükleri jandarma çalışanlarından ikisi ile önceki gün buluştu. Satış sırasında gözaltına alınan iki jandarma görevlisinin ifadeleri doğrultusunda genişleyen operasyonda Yeniköy Jandarma Kararolu’nda görevli biri uzman çavuş 6 kişi gözaltına alındı.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen uzman çavuş E.G. ile rütbeleri öğrenilemeyen H.Ö., E.G., İ.B., M.A. ve adı alınamayan iki jandarma görevlisi, tutuklanarak askeri cezaevine gönderildi.

 

 Operasyonu da jandarma yaptı

Çetenin iki ay boyunca İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda görevli ekipler tarafından fiziki ve teknik takip altında tutulduğu, uyuşturucunun Aksu İlçesi sınırlarında satılacağı sırada, jandarmanın başlattığı operasyona polisin de eşlik ettiği ve uyuşturucu ile birlikte çete üyelerinin gözaltına alındığı bildirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem