Jandarmadan Kaçak Sigara Ve İçki Operasyonu

Karabük'te jandarma ekiplerinin bir iş yerine düzenlediği operasyonda 852 paket kaçak sigara ve 6 şişe kaçak viski ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Eskipazar-Çerkeş karayolu üzerinde işletmec

Jandarmadan Kaçak Sigara Ve İçki Operasyonu

Karabük'te jandarma ekiplerinin bir iş yerine düzenlediği operasyonda 852 paket kaçak sigara ve 6 şişe kaçak viski ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Eskipazar-Çerkeş karayolu üzerinde işletmeciliğini B.Ç. ve M.K. isimli şahısların yaptığı bir tesiste yaptığı aramada 852 paket değişik markalarda kaçak sigara ve 6 şişe kaçak viski ele geçirdi. Savcılığın talimatı ile kaçak sigara ve viskilere el konulurken, işletme sahipleri hakkında soruşturma başlatıldı.

Jandarmadan Kaçak Sigara Ve İçki Operasyonu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem