Jandarmada hakkında şok !

Yolsuzluk iddialarına ilişkin 2'inci dalga soruşturmasını yürüten ve dün soruşturmadan alınan TMK'nın 10'uncu maddesi ile yetkili Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş'ın emniyetin 41 kişinin gözaltına ilişkin talimatını yerine getirmemesi üzerine aynı gün göz

Jandarmada hakkında şok !

Yolsuzluk iddialarına ilişkin 2'inci dalga soruşturmasını yürüten ve dün soruşturmadan alınan TMK'nın 10'uncu maddesi ile yetkili Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş'ın emniyetin 41 kişinin gözaltına ilişkin talimatını yerine getirmemesi üzerine aynı gün gözaltı kararını Jandarma'ya gönderdiği ortaya çıktı.

Jandarmanın da emniyet gibi gözaltı kararını yerine getirmediği öğrenildi.

LİSTEDE TEK FARK

Emniyet krizinin patlak verdiği gün olan 25 aralık tarihini taşıyan gözaltı listesinin, polise gönderilen listeden tek farkı var O da "şüpheliyi gözaltına tutacak kolluk" bölümünün karşısında yazan.

İlk listede "Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü"nün yazıldığı bölümde bu kez "İstanbul İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü" yazıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem