Jandarma Komutanlığına saldırı

Van'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, İl Jandarma Komutanlığı önünde havai fişek rampasını ateşledikten sonra kaçtı.Dün gece İl Jandarma Komutanlığına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından havai fişekli saldırdı düzenlendi. Şahıslar, havai

Jandarma Komutanlığına saldırı

Van'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, İl Jandarma Komutanlığı önünde havai fişek rampasını ateşledikten sonra kaçtı.

Dün gece İl Jandarma Komutanlığına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından havai fişekli saldırdı düzenlendi. Şahıslar, havai fişek rampasını büyük bir taşın altına bırakıp ateşledikten sonra kaçtı. Olay sonrası zırhlı araçlarla bölgeye giden ekipler verilen eşkal doğrultusunda arama yaparken, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, havai fişek rampasını incelemek üzere Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem