Jandarma Komutanlığı önünde ateş açıldı

Başkentte İl Jandarma Komutanlığı önünde ateş açıldı.Olay, saat 02.00 sıralarında Yenimahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle'de İl Jandarma Komutanlığı ile İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığı'nın bulunduğu 408. Cadde üzerinde,

Jandarma Komutanlığı önünde ateş açıldı

Başkentte İl Jandarma Komutanlığı önünde ateş açıldı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Yenimahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle'de İl Jandarma Komutanlığı ile İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığı'nın bulunduğu 408. Cadde üzerinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişler tarafından silahla bir el ateş edildi. Olayı gerçekleştirenlerin, otomobille olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi.

Olayı gören İl Jandarma Komutanlığı'ndaki nöbetçi askerler, polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda asayiş ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Jandarma Komutanlığı önünde çalışma yapan olay yeri inceleme ekipleri, boş kovan ve isabet olup olmadığı yönünde araştırma yaptı. Ekipler, cadde üzerinde ve park halindeki araçların altında, projetörlerle arama yaptı.

Polis, ateş eden kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler