Jammer niye yoktu!

 Bingöl’de şehit olan sekiz polisin, Emniyet’e ait zırhlı minibüsün 1550 TL’lik hasar bedeli ödenmediği için polislerin Karlıova’daki KCK operasyonuna zırhsız ve sivil minibüsle gittiği ortaya çıktı.  Bingöl Emniyet Müdürlüğü’ne ait zırhlı araca 10 gün ön

Jammer niye yoktu!

 

Bingöl’de şehit olan sekiz polisin, Emniyet’e ait zırhlı minibüsün 1550 TL’lik hasar bedeli ödenmediği için polislerin Karlıova’daki KCK operasyonuna zırhsız ve sivil minibüsle gittiği ortaya çıktı. 
 
Bingöl Emniyet Müdürlüğü’ne ait zırhlı araca 10 gün önce bir taksinin çarptığı ve 1550 TL’lik hasar bedelinin çıkan ihtilaf yüzündean ödenmediğini belirten yetkililer, “Bu nedenle polislerin Karlıova’daki KCK operasyonuna iki sivil zırhsız minibüsle gitmek zorunda akaldığını bildirdi. Konvoyda jammer olmaması da teröristlerin işini kolaylaştırdı. Yetkililer, konvoyda Jammer’li bir aracın bulunması halinde, PKK’nın bu eylemi gerçekleştiremeyeceğini de savundu.
 
Ankara “Bingöl’de saldırı olabilir” diye uyarmış!
 
BİNGÖL’ün Karlıova İlçesi’nde 8 polisin şehit olduğu bombalı saldırıdan önce Emniyet Genel Müdürlüğü’nün Bingöl, Tunceli ve Elazığ Emniyet Müdürlüklerini PKK’nın saldırı düzenleyeceği yönünde ’acil’ yazıyla uyardığı belirtildi. Konvoyda Jammer’li araç bulunması halinde eylemin gerçekleşemeyeceği savunulurken; olayla ilgili İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Bingöl Valiliği ve Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler