James Bond yıkacaktı rüzgar yıktı

 James Bond filminin setinde pazar sahnesi sırasında ne olduğunu bilmedikleri ezan sesine, film ekibi tepki gösterdi. Bu arada film gereği James Bond'un dağıtması için 24 saatte kurulan pazar yeri, fırtınaya maruz kalarak 10 saniyede dağıldı. İstanbul'u e

James Bond yıkacaktı rüzgar yıktı

 

James Bond filminin setinde pazar sahnesi sırasında ne olduğunu bilmedikleri ezan sesine, film ekibi tepki gösterdi. Bu arada film gereği James Bond'un dağıtması için 24 saatte kurulan pazar yeri, fırtınaya maruz kalarak 10 saniyede dağıldı. 

İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli fırtına, James Bond'un film setini de dağıttı. James Bond filmlerinin en klasik sahnesi olarak bilinen pazar yeri sahnelerinin çekildiği sırada çekimin yapıldığı tarihi Eminönü Yeni Camii'den ezan okunmaya başlandı. Yabancılardan oluşan film ekibi, sahne ortasında aniden gelen ezan sesinin nereden geldiğini anlamayarak isyan etti. 

 

JAMES BOND YIKACAKTI, ONDAN ÖNCE FIRTINA YIKTI 

Film ekibinin isyanının hemen ardından aniden çıkan fırtına ise pazar yerini dağıttı. Film setindekiler fırtınanın etkisi ile yerlerinde durmakta güçlük çekerken, James Bond'un yıkması beklenen pazar yeri, fırtına tarafından on saniyede dağıldı.

ASIRLIK AĞACI KESTİLER

007 James Bond serisinin son filmi “Skyfall”un İstanbul Eminönü ve Beyazıt’ta gerçekleşen çekimleri için, önce ağaçlar kesildi, yollar kapatıldı. Sonra bir motosikletli, kovalamaca sırasında tarihi bir binada yer alan mücevher dükkânının vitrinini paramparça etti. Aralarında Hürrem yüzüğünün de bulunduğu birçok özel mücevherat yerlere saçıldı. İşyerine gelip tutanak tutturan Mete Boyberi, “Dükkânım olan bina 1461 ila 1489 yılları arasında yapılmış. Omotor alev alıp dükkânımı yaksa bunun hesabını kim verecekti? Şikâyetçiyim” dedi. Daha sonraki gün olan pazartesi ise özellikle 550 yıllık tarihi Kapalıçarşı’nın, 1785’te yapılan, 227 senelik çatısına çıkarılan motosikletler, kiremitlerin üstünde cirit atıp, bazılarının kırılmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem