İzmit -Kandıra yolunda feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

İzmit-Kandıra yolunda otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre kaza, Kocaeli'nin Kandıra ile İzmit ilçelerini birbirine bağlayan D-605 karayolu t tipi cezaevi mev

İzmit -Kandıra yolunda feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

İzmit-Kandıra yolunda otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza, Kocaeli'nin Kandıra ile İzmit ilçelerini birbirine bağlayan D-605 karayolu t tipi cezaevi mevkiinde meydana geldi. Kandıra'dan İzmit istikametine gitmekte olan İsmet Türk idaresindeki 41 AS 358 plakalı otomobil, aşırı yağışın etkisi ile ters şeride geçerek, karşı yönden gelen Necmi Önlütürk idaresindeki 54 TD 155 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarparak durabilirken, araçtakiler de bulundukları yerde sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu sürücü İsmet Türk ile ön koltukta bulunan Gizem Türk sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kazada aracın arka koltuğunda bulunan Sümeyye Öztürk ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle İzmit-Kandıra yolunda trafik kontrollü olarak verilirken, kazada ölen Sümeyye Öztürk'ün cenazesi olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Kullanılamaz hale gelen otomobil ise çekiciyle otoparka götürüldü. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler