İzmir'de Polis memuru eşini öldürdü - İzmir Haber

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, emekli polis memuru Erbil Neşeli, boşanma aşamasında olduğu eşi Müzeyyen Neşeli'yi tabanca ile öldürdükten sonra polis merkezine giderek teslim oldu.  Olay, dün gece Doç.Dr Bahriye Üçok Bulvarı'nda meydana geldi. Evli ve 2 k

İzmir'de Polis memuru eşini öldürdü - İzmir Haber

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, emekli polis memuru Erbil Neşeli, boşanma aşamasında olduğu eşi Müzeyyen Neşeli'yi tabanca ile öldürdükten sonra polis merkezine giderek teslim oldu. 

Olay, dün gece Doç.Dr Bahriye Üçok Bulvarı'nda meydana geldi. Evli ve 2 kız çocuk babası, 6 yıl önce emekli olan polis memuru Erbil Neşeli, boşanma aşamasında olduğu eşinin çalıştırdığı ve 1 yıl önce birlikte açtıkları lokantaya gitti. Erbil Neşeli, buradaki arka bölümde bulunan odada kalan eşi Müzeyyen Neşeli ile konuşmaya başladı. Çift arasındaki konuşma bir süre sonra tartışmaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine Erbil Neşeli ruhsatlı tabancasıyla eşine ateş etti. Müzeyyen Neşeli vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, Erbil Neşeli kendisine ait otomobille uzaklaştı. Silah sesini duyan mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis işyerine girdiğinde Müzeyyen Neşeli'yi yerde kanlar içerisinde buldu. Yapılan kontrolde talihsiz kadının öldüğü anlaşıldı. Neşeli'nin cesedi savcının incelemesi ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olaydan sonra çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, Erbil Neşeli'yi yakalamak için çalışma başlattı. Mahalle sakinleri çiftin daha önce de sürekli tartıştıklarını iddia ederken, Erbil Neşeli Örnekköy Polis Karakolu'na giderek teslim oldu. Soruşturma sürdürülüyor.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler