İzmir’de iki bomba ihbarı polisi harekete geçirdi!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı yakınına ve Konak Halkapınar ESHOT Aktarma Merkezi'ne bırakılan iki şüpheli paket korkuttu.Gece saatlerinde Karşıyaka AK Parti İlçe Başkanlığı yakınına Ve Halkapınar ESHOT Aktarma Merkezi'ne bırakılan

İzmir’de iki bomba ihbarı polisi harekete geçirdi!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı yakınına ve Konak Halkapınar ESHOT Aktarma Merkezi'ne bırakılan iki şüpheli paket korkuttu.

Gece saatlerinde Karşıyaka AK Parti İlçe Başkanlığı yakınına Ve Halkapınar ESHOT Aktarma Merkezi'ne bırakılan iki şüpheli paket paniğe neden oldu. Şüpheli paketleri gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerlerine gelen polis ekipleri hemen güvenlik önlemi alarak çevredeki vatandaşları uzaklaştırdı. Bomba imha ekiplerinin gelmesi ile güvenli bir şekilde fünye ile patlatılan paketlerden kişisel eşya ve gıda maddesi çıktı. Paketlerin boş çıkması rahat bir nefes aldırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler