İzmir’de HDP binasına saldırı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir grup gösterici teröre tepki adı altında bir araya gelerek Halkların Demokratik Partisi (HDP) Karabağlar İlçe Örgütü'nü taşladı.İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan Halkların Demokratik Partisi ilçe örgütüne akşam saatler

İzmir’de HDP binasına saldırı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir grup gösterici teröre tepki adı altında bir araya gelerek Halkların Demokratik Partisi (HDP) Karabağlar İlçe Örgütü'nü taşladı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan Halkların Demokratik Partisi ilçe örgütüne akşam saatlerinde bir grup tarafından saldırı yapıldı. Teröre tepki göstermek için bir araya gelen grup ilçe örgütünü taşlayarak tabelayı indirip Türk Bayrağı astı, binada ciddi hasar meydana gelirken, ilçe örgütünün altında bulunan dükkanların da camları kırılarak zarar gördü. Daha sonra çevrede lastik yakmaya başlayan gruba, olay yerine sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet ekibi TOMA'larla müdahalede bulunup, bölgeden uzaklaştırdı. Olaylarda 6 kişi gözaltına alındı. Grubun dağılmasından sonra ilçe örgütünde bulunan bazı partililer polis tarafından güvenli bir şekilde çıkarıldı.

HDP'Lİ BİR GRUP İLÇE ÖRGÜTÜNE GELDİ

Karabağlar HDP İlçe Örgütü'nün saldırıya uğramasından sonra, saldırıyı sosyal medya üzerinden duyan bir grup, HDP'lire destek vermek amacıyla ilçe örgütüne geldi. HDP'ye destek için gelen grup burada polis ile karşılaşınca, polise taş ve havai fişek attı. Polis gruba tazyikli su ve biber gazı ile cevap vererek, grubu uzaklaştırdı. Ayrıca atılan taşlardan sonra bir polis memurunun yararlandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem