İzmir’de "FETÖ" operasyonu: 3 gözaltı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)" için "kurban parası ve himmet" adı altında para topladıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.Karşıyaka'da, mütevelli heyetinin kurban bayramı öncesi toplanan kurban paraları ve himmetleri ka

İzmir’de "FETÖ" operasyonu: 3 gözaltı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)" için "kurban parası ve himmet" adı altında para topladıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Karşıyaka'da, mütevelli heyetinin kurban bayramı öncesi toplanan kurban paraları ve himmetleri kasa tabir edilen görevliye aktarmak için toplanacakları bilgisini alan polis ekipleri harekete geçti. Toplantıya katıldığı iddia edilen Fethullahçı Terör Örgütü üyeleri A.C, M.B ve Ç.M.G. polis ekiplerince gözaltına alındı. Polis, yakalanan şüphelilerin ev ve araçlarında yaptıkları aramalarda çok sayıda döküman, himmet listeleri ve dijital delillere el koydu. Gözaltına alınan zanlılar Terörle Mücadele Şubesine götürüldü.

Öte yandan olaya adı karışan bir kişinin arandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler