İzmir teröre karşı yürüdü

İzmir'de düzenlenen "Teröre Karşı Bayrağını Al Gel" yürüyüşüyle terör lanetlendi. İzmir Cumhuriyet İçin Güçbirliği Platformu'nun önderliğinde İzmir Barosu, İzmir Tabip Odası, Türk-İş, Birleşik Kamu-İş, Atatürkçü Düşünce Derneği, Türkiye Gençlik Birliği, C

İzmir teröre karşı yürüdü

İzmir'de düzenlenen "Teröre Karşı Bayrağını Al Gel" yürüyüşüyle terör lanetlendi.

İzmir Cumhuriyet İçin Güçbirliği Platformu'nun önderliğinde İzmir Barosu, İzmir Tabip Odası, Türk-İş, Birleşik Kamu-İş, Atatürkçü Düşünce Derneği, Türkiye Gençlik Birliği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği gibi çok sayıda STK ile siyasi partiler "Teröre Karşı Bayrağını Al Gel" sloganıyla Alsancak Kırbrısşehitleri Caddesi'nde toplandı. Yaklaşık 5 bin kişi ellerinde Türk bayrağı ile "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" "Ne mutlu Türk'im diyene', Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları ile Kordon üzerinden Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Burada toplanan grup terörü lanetlerken şahit olan askerler için etti. Daha sonra gruplar adına birer kişi basın açıklaması yaptıktan sonra yaklaşık 5 bin kişi olaysız bir şekilde dağıldı.

İzmir teröre karşı yürüdü

İzmir teröre karşı yürüdü

İzmir teröre karşı yürüdü

İzmir teröre karşı yürüdü

İzmir teröre karşı yürüdü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler