İzmir kıyılarına vuran esrarengiz mayın

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde balıkçıların ağına takılıp kıyıya kadar ulaşan esrarengiz cismin, yapılan incelemeler sonucu "deniz mayını" olduğu anlaşıldı.Güzelbahçe ilçesinde kıyıya vuran esrarengiz cismi bulan vatandaşlar durumu hemen polis ve sahil güv

İzmir kıyılarına vuran esrarengiz mayın

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde balıkçıların ağına takılıp kıyıya kadar ulaşan esrarengiz cismin, yapılan incelemeler sonucu "deniz mayını" olduğu anlaşıldı.

Güzelbahçe ilçesinde kıyıya vuran esrarengiz cismi bulan vatandaşlar durumu hemen polis ve sahil güvenlik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sahil güvenlik ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından esrarengiz cismin "deniz mayını" olduğu belirtildi. Mayının askeri bir materyal olması nedeniyle polis yerine olay yerine giden Güney Deniz Saha Komutanlığı'ndan bir dalgıç ekibi, mayını inceledi. İncelenecek olan mayın içinde patlayıcı madde bulunması durumunda açık denize çekilerek infilak edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem