İyiliğinin karşılığında öldürüldü

 Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde önceki gün kaybolduktan sonra cesedi bulunan 29 yaşındaki Nurettin Deniz'in katil zanlısı olarak gözaltına alınan 24 yaşındaki Gökhan Ç. tutuklandı.  Kızıltepe'nin Zergan Mahallesi'nde temizlik ürünleri ticareti yapan Nuret

İyiliğinin karşılığında öldürüldü

 

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde önceki gün kaybolduktan sonra cesedi bulunan 29 yaşındaki Nurettin Deniz'in katil zanlısı olarak gözaltına alınan 24 yaşındaki Gökhan Ç. tutuklandı. 

 

Kızıltepe'nin Zergan Mahallesi'nde temizlik ürünleri ticareti yapan Nurettin Deniz, 15 Temmuz'da evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Deniz, dün Halkalı Köyü yolu üzerinde boynuna geçirilen bir cisimle boğulup, bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

 

Kızıltepe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri cinayetle ilgili yaptığı çalışmada, Deniz'in oturduğu evin karşısındaki binada apartman görevlisi olan Gökhan Ç.'yi gözaltına aldı. Gökhan Ç., sorgunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Gökhan Ç.'nin cinayeti itiraf ettiği öğrenilirken, Nurettin Deniz'in, karşı binasında apartman görevlisi olan ve 10 gün önce evlenen Gökhan Ç.' ye bankadan kredi çekerek para verdiği, bu paranın ödenmemesi üzerine aralarında tartışma çıktığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler