İyiliğini gördüğü kadını hastanelik etti!..

Olay geçen Çarşamba günü Antalya'nın Kışla Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süre önce ölen kocasının yakını olan A.H.'nin, karısının kanser olduğunu söylemesi üzerine tedavi masrafları için 5 bin lira veren 70 yaşındaki F.A., bir süre sonra A.H.'den borcu

İyiliğini gördüğü kadını hastanelik etti!..

Olay geçen Çarşamba günü Antalya'nın Kışla Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süre önce ölen kocasının yakını olan A.H.'nin, karısının kanser olduğunu söylemesi üzerine tedavi masrafları için 5 bin lira veren 70 yaşındaki F.A., bir süre sonra A.H.'den borcunu ödemesini istedi.

İddiaya göre kadının öğle saatlerinde evine giden A.H., parayı vermeyeceğini söyleyerek F.A.'yı dövdü. Evdeki cep telefonu ve 750 lirayı alan şüpheli kaçtı. Komşularından yardım isteyen kadın, hastanedeki tedavisinin ardından polise ifade verdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, otellerde ve turizm firmalarında sezonluk işçi olarak çalışan A.H.'yi gözaltına aldı.

İfadesi alınan A.H sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem