İşyerine bombalı saldırı

Diyarbakır'da yüzleri maskeli teröristler tarafından bir işyerine el yapımı bomba ile saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıda işyerinde maddi hasar oluşurken, polis kaçan teröristlerin yakalanması için çalışma başlattı.Olay, merkez B

İşyerine bombalı saldırı

Diyarbakır'da yüzleri maskeli teröristler tarafından bir işyerine el yapımı bomba ile saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıda işyerinde maddi hasar oluşurken, polis kaçan teröristlerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, merkez Bağlar ilçesi Nükhet Coşkun Caddesi Dörtyol Kavşağı'nda meydana geldi. Burada bulunan bir kuyumcuya saat 21.00 sıralarında iki kişi oldukları tespit edilen maskeli teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı. Saldırıda, işyerinin kapalı olması nedeniyle ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar oluştu. Saldırı nedeniyle panikleyen çevredeki esnaflar da tedirgin olarak kepenk kapattı. Olay yerine gelen polis, işyerinin etrafında güvenlik şeridi oluşturup, incelemelerde bulunurken, kaçan teröristlerin yakalanması için çok yönlü çalışma başlattı.

İşyerine bombalı saldırı

İşyerine bombalı saldırı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler