İstinaf 2015'te devreye giriyor

Trabzon Baro Başkanı Av. Mehmet Şentürk istinaf mahkemelerinin 2015 yılı başı gibi faaliyete geçeceğini söyledi.2014’ün Ocak ayında mevcut adliyenin taşınmasını bitireceğini belirten Şentürk, “Bundan sonra da terk edilen binanın tefrişatı ve tamiratı yapı

İstinaf  2015'te devreye giriyor

Trabzon Baro Başkanı Av. Mehmet Şentürk istinaf mahkemelerinin 2015 yılı başı gibi faaliyete geçeceğini söyledi.

2014’ün Ocak ayında mevcut adliyenin taşınmasını bitireceğini belirten Şentürk, “Bundan sonra da terk edilen binanın tefrişatı ve tamiratı yapılacak. Gerekli atamaların yapılmasını takiben de istinaf mahkemeleri hayata geçecektir. Tüm bu işlemler 2015 yılının ilk aylarında ancak biter” dedi.

Adliyenin 2014 Ocak ayı sonu gibi taşınmasını bitireceğini hatırlatan Şentürk, “İstinaf Mahkemeleri konusunda Adalet Bakanlığı’nın bir geri adımı yok. Süreç devam ediyor. İstinaf mahkemelerinin bir an önce faaliyete geçmesi için adliyenin taşınması hızlandırılıyor. Adliye taşındıktan sonra orası tefriş edilecek. Böylece İstinaf Mahkemesi 2014’ün sonu 2015’in başı gibi faaliyete geçecek” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem