İşten çıkarılan işçiye başkan tokadı

Sivas Belediyesi’nde 24 yıldır işçi olarak çalışan evli ve 3 çocuk sahibi İbrahim Torun, kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Çermik Kaplıcası’nda kendisine ait bir arazinin belediyeye satışı ile ilgili olarak anlaşmazlık yaşandığını söyledi.Kendisine

İşten çıkarılan işçiye başkan tokadı

Sivas Belediyesi’nde 24 yıldır işçi olarak çalışan evli ve 3 çocuk sahibi İbrahim Torun, kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Çermik Kaplıcası’nda kendisine ait bir arazinin belediyeye satışı ile ilgili olarak anlaşmazlık yaşandığını söyledi.

Kendisine baskı yapıldığını bu nedenle Belediye Başkanı Doğan Ürgüp hakkında, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık gibi üst makamlara şikayet mektupları gönderdiğini anlatan Torun, bunun üzerine hakkında soruşturma başlatıldığını 12 Eylül tarihinde işine son verildiğini söyledi.
 
İşten çıkarıldıktan sonra yeniden görevine dönebilmek için çaba gösterdiğini, 3 ay geçmesine rağmen sonuç alamadığını belirten İbrahim Torun, 19 Aralık günü görüşmeye gittiği Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün kendisine tokat attığını ileri sürdü.
 
’HAKKIMI ARAYACAĞIM’
 
Emekliliğine sadece 1 yıl kaldığını ve uğradığı haksızlık yüzünden yeniden işine dönmek istediğini söyleyen İbrahim Torun, iddiasını şöyle anlattı:
 
"Belediye Başkanı’nı binadan çıkarken gördüm ve yanına giderek konuşmak istedim. Başkan beni görünce, ’Sen benim muhatabım değilsin’ diyerek yüzüme sert bir şekilde tokat attı. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Kendisine kesinlikle hakaret etmedim, kötü bir söz söylemedim.
 
Olay yaşandıktan sonra savcılığa ve Valiliğe giderek şikayetçi oldum. Tokat nedeni ile yüzümde kızarıklık oluştu ve hastaneye giderek rapor aldım. Olay anı belediyenin ve emniyetin MOBESE kameralarında mevcut. Onların da tespit edilmesini istedim. Benim suçum sadece hakkımı aramaktı. Beni sadece başkan hakkında üst makamlara şikayette bulundum diye işten çıkardılar.
 
Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, işten çıkartılan İbrahim Torun’a tokat attığı iddiası ile ilgili sorulara cevap vermeyeceğini belirterek açıklama yapmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler