İşte PKK'nın etekli erkekleri

 Adana'da, terör örgütü yandaşlarının korsan gösterisinde polise molotofkokteyli, taş ve havai fişeklerle saldıran göstericilerden 4'ünün, tanınmamak için etek giyip eşarp bağladığı ortaya çıktı.Terör örgütü PKK'nın gizli şehir yapılanması olan KCK'ya yön

İşte PKK'nın etekli erkekleri

 

Adana'da, terör örgütü yandaşlarının korsan gösterisinde polise molotofkokteyli, taş ve havai fişeklerle saldıran göstericilerden 4'ünün, tanınmamak için etek giyip eşarp bağladığı ortaya çıktı.

Terör örgütü PKK'nın gizli şehir yapılanması olan KCK'ya yönelik operasyonları protesto eden BDP, dün merkez Seyhan İlçesi Obalar Caddesi'nde protesto yürüyüşü düzenledi. Olaysız geçen yürüyüşün ardından yüzleri maskeli yaklaşık 100 kişilik grup, ara sokaklardan çıkarak bölgede güvenlik önlemi alan polislere molotofkokteyli, taş ve havai fişeklerle saldırdı. Obalar Caddesi'ni trafiğe kapatan göstericiler arasında etek giyip başlarına eşarp bağlayan kişiler dikkat çekti.

Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şubesi ekiplerinin grubu dağıtmaya yönelik müdahalesinde etekli ve başı eşarplı 4 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin erkek olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüphelilerden H.B.'nin sorgusunda, "Polis, gösterilerde kamera ve fotoğraf çekiyor. Görüntü vermemek ve eşkalimizi gizlemek için bize etek giyip başımızı eşarpla ötmemizi söylediler" dediği öğrenildi. Hırsızlık ve adam yaralamak suçlarından poliste kaydı bulunan H.B. ile 3 şüpheli, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem