İşte o iki canlı bomba !

Ankara Garı önündeki bombalı saldırıyı gerçekleştiren iki kişinin ve konuyla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde ele geçirilen patlayıcı ve diğer malzemelerin fotoğrafları ortaya çıktı.Ankara Garı önündeki bombalı saldırıyı gerçekleştiren ca

İşte o iki canlı bomba !

Ankara Garı önündeki bombalı saldırıyı gerçekleştiren iki kişinin ve konuyla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde ele geçirilen patlayıcı ve diğer malzemelerin fotoğrafları ortaya çıktı.

Ankara Garı önündeki bombalı saldırıyı gerçekleştiren canlı bombaların güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinden fotoğraflarına ulaşıldı. Ayrıca soruşturmayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ele geçirilen patlayıcı ve diğer malzemelere ilişkin fotoğraflar da ortaya çıktı. Ele geçirilen fotoğraflarda canlı bomba olan iki kişinin taksiden indikten sonra cadde üzerinde yürüdükleri yer alıyor.

Adreslerde ele geçirilen malzemeler arasında amonyum nitrat paketleri, çok sayıda el bombası, cep telefonu olduğu görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler