İşte İbrahim Tatlıses'in son hali!

İbrahim Tatlıses, uzun bir aradan sonra görüntülendi.

İşte İbrahim Tatlıses'in son hali!

Babalar Günü sürprizine kayıtsız kalamayan sanatçı, aylar sonra balkondan halkı selamladı

14 Mart’ta uğradığı silahlı saldırı sonrası sol tarafı felç olan, Almanya’daki 60 gün süren fizik tedavisine Maltepe Romatem Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde devam edilen İbrahim Tatlıses, aylar sonra dün ilk kez halkın karşısına çıktı.

Sabah saatlerinde Tatlıses’in sevenleri Babalar Günü için Tatlıses’e sürpriz yaparak adına kurban kesti. Maltepe Zümrütevler’deki hastaneye bir otomobilin bagajında koçla gelen Tatlıses’in hayranları burada halay çekip davul zurna eşliğinde oynadı. T

atlıses’in hayranları, hastanenin karşısındaki binaya sanatçının dev posterini asarak sevgi gösterisinde bulundu. Tatlıses de hastanenin terasına çıktı ve sevenlerine el salladı.

Ayakta desteksiz durabiliyor
Bıyıklarını kestiren Tatlıses’in, sürekli boyattığı saçları boyasız olduğu için başına şapka taktığı görüldü. Tatlıses’in felç olan sol elini değil, sağ elini sallaması ve baş parmağıyla her şey yolunda mesajı vermesi dikkat çekti.

Robot yürüteç yardımıyla her gün egzersiz yapan Tatlıses’in desteksiz şekilde ayakta durabildiği açıklandı. Daha seri hareket edebilmek için baston kullanan Tatlıses’in hayranlarından astıkları pankartı indirmelerini istediği de görüldü. Tatlıses daha sonra 18 gündür kaldığı süitine geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem