İşte Aziz Yıldırım'a ceza aldıran sözler

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın PFDK tarafından 90 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırılmasına neden olan Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasının temsilci raporu ortaya çıktı. Rapora göre Yıldırım soyunma odası koridorlarında "Galatasaray'ın köpeği oldu

İşte Aziz Yıldırım'a ceza aldıran sözler


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın PFDK tarafından 90 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırılmasına neden olan Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasının temsilci raporu ortaya çıktı. Rapora göre Yıldırım soyunma odası koridorlarında "Galatasaray'ın köpeği oldunuz hepiniz be" şeklinde bağırmış.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 90, Mahmut Uslu'nun ise 45 gün hak mahrumiyeti cezası aldığı Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasının temsilci raporlarına göre Yıldırım ve Uslu soyunma odası koridorlarında hakemlere hitaben oldukça sert ifadeler kullanmış.

İşte o rapor;

"Hakemler ve sporcuların soyunma odalarına girmek üzere sahadan ayrılmalarına müteakiben, hakem, her iki takım soyunma odası gözlemci temsilci odalarının bulunduğu koridora gittiğimde, Fenerbahçe A.Ş Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe A.Ş Kulüp Yöneticisi Mahmut Nedim uslu ile birlikte koridorun ortasında, hakem soyunma odasına yaklaşık 6 metre uzaklıkta, FGAT Yıldıray Arslan'a hitaben "Söyle onlara adaletli yönetsinler, ayıp adaletli olsunlar eliyle alıyor penaltıyı vermiyor, bizim çocuğa kırmızı kart gösteriyor.Bu sene şampiyon olamazsak bunun hesabını sorarım. Söyle kendisine bu Yunus Yıldırım'a, ayıp ya ayıp denen bir şey var. Eliyle topu alıyor vermiyorsunuz penaltıyı, ondan sonra bizim çocuk hiç değmedi kırmızı kart veriyor. Ayıp yani yaa. Bak beni kızdırtmasınlar ha, biz bir şey istemiyoruz adalet olsun, doğru idare etsin gitsin. Penaltı vermezmiş, vermezse hakemliği bıraksın gitsin. öyle şey olur mu ya. Eliyle alıyor armut gibi alıyor ya. Duysun diye söylüyorum ben. Ayıp ya eliyle alıyor topu, penaltıyı vermiyor bizim çocuğa kırmızı kart gösteriyor. Adaletli idare etsinler biz hiç kimseden bir şey beklemiyoruz" demiş arkasına dönerek Fenerbahçe A.Ş soyunma odasına giderken" Galatasaray'ın köpeği oldunuz hepiniz be" demiş ve Fenerbahçe A.Ş soyunma odasına girmiştir.

Bu konuşma esasında Mahmut Uslu'da müsabaka hakemlerine yönelik olarak 'Terbiyesizler duysun' demiş ve soyunma odasına girmeyerek koridorda kalmıştır.

Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu ile birlikte soyunma odalarının koridor ortasına gelerek "Ben bir sene hapis yattım iki buçuk sene daha yatacam. Bunlar için mi yatıyorum ayıp maç satıyorlar ayıp" demiş o sırada Mahmut Uslu "Olan penaltıyı vermiyor değmeden adamı atıyor sırıtmasın bir de sırıtıyor' demiş, Aziz Yıldırım ise "Penaltıyı çalacak, çıkmasın sahaya iptal etsin maçı, ayıp denen bir şey var" demiş o sırada Mahmut Uslu "İşi bitirmiş sırıtıyor" demesi üzerine Aziz Yıldırım "Trabzon'da a... s..., bir birken şampiyonluğu kaçırdık biz onların yüzünden gittik hapishanede yattık" demiştir. Bu sırada ÜKT ve FGAT, Aziz Yıldırım'ı ikaz etmeye çalıştığında ise "Siz işinize görevinize bakın bana anlatmayın, bana karışmayın, bana polis molis bulaştırmayın ortalık darmadağın olur, adaletli yönetsinler biz buraya böyle bir şey yapmaya gelmedik" demiştir.

Yine "Ayıp denen bir şey var takımın kaderiyle oynuyor, Fenerbahçe'nin kaderiyle oynuyor, böyle bir terbiyesizlik var mı? Adam diyor ki (Fenerbahçe A.Ş. futbolcusu Egemen Korkmaz'ı kast ederek) ne küfür ettim, ben ne yaptım diye sordum diyor, hatta dokunmadım bile adam düştü diyor. Ha tamam verdin sarıyı yanlış oldu adamı niye atıyorsun? Ya hangi maçta adam atmış? Caner'e koşuyor tak tak göstermeye iki tane Sivaslı indiriyor çocukları, ya avantaja bırak ya da faul veriyorsan sarıyı çak, bu kadar basit. Maç seyrediyoruz. Ayıp, haftaya bak bunu bırakmam hepsi bilsin, ne federasyon ne şey hiç bir şey dinlemem. Ayıp ya susuyoruz, karışmıyoruz soyunma odalarına gitmiyoruz halimize bakın" demiştir.

Koridorlardan ayrılmaması üzerine müsabaka hakeminin  güvenli bir şekilde sahaya çıkması için resmi güvenlik güçlerinden takviye kuvvet getirilerek koridor oluşturulmuş, bu sırada Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Aziz Yıldırım'ın yanına gelerek Aziz Yıldırım'ı tribüne çıkması için ikna etmeye çalışmış buna istinaden Aziz Yıldırım kendisine aynı sözleri tekrar etmiştir. Soyunma odası koridorlarından ayrılmamıştır. Resmi güvenlik güçleri ile oluşturulan güvelik tedbirleri sonrasında müsabaka hakemleri, oyun alanına gitmek için koridora çıktığı esnada müsabaka hakemine "Hoca, Trabzon'da a... s.... şampiyonluğu kaybettim. Bizim bak çocuk şey yapıyor, senle hesaplaşacağız. Haberin olsun normal maç idare edin, adaletli" demiş ve protokol tribününe yönelmiştir. Bu süre zarfında kimseye kimseye fiziksel bir temas olmamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler